Article Ingredient 01 Kérastase

Curl Manifesto, med ingredienser för lockigt hår. Missa inte denna kollektion!

Kérastases nya serie Curl Manifesto innehåller två ingredienser särskilt utvalda för lockigt hår. Läs mer och upptäck fördelarna med Curl Manifesto.

Article Ingredient 02 Kérastase

Curl Manifesto är Kérastases senaste serie för alla typer av lockar. Vetenskap möter lyx i denna kollektion beståendes av sex hårvårdsprodukter för hemmabruk. Alla produkterna är framtagna av experter för att ge lockigt hår en kombination av fukt, styrka och definierade lockar. Med målet att få ett så bra resultat som möjligt undersökte Kérastases vetenskapsmän flera ingredienser som gynnar lockigt hår, och valde ut två av dem. De två potenta och aktiva ingredienserna är manukahonung och ceramid. 
Vill du ge dina lockar den hårvård de förtjänar? Läs om hur och varför ovan nämnda ingredienser är näringsgivande superstjärnor.

Manukahonung: Fördelarna

Kérastases manukahonung, skördad i Nya Zeeland och rik på fuktgivande mikronäringsämnen som återställer hårets naturliga egenskaper. Resultatet är lockar som ser skinande ut och är mer motståndskraftiga mot skador. 

Article Ingredient 03 Kérastase

Manukahonung har adderats till Curl Manifesto-serien för att stärka tillförseln av näring till ditt lockiga hår. Honungen hjälper även till med att återställa vitaliteten och ge dina lockar ett skinande utseende. 

Article Ingredient 04 Kérastase

Ceramid: Fördelarna

Det tog fyra år av forskning för att skapa denna ceramid. Forskarna lyckades observera att ceramid passar perfekt mellan hårfjällen på känsligt hår. Ceramid ger lockigt hår ökad styrka, elasticitet och smidighet, samt ökat skydd mot yttre påfrestningar.

Ämnet ingår i alla produkter i hela Curl Manifesto-kollektionen. Ceramid upptas enkelt av hårfibrerna och vid upprepad användning ökar dess goda egenskaper. Ceramid fungerar ihop även med det känsligaste av hår.

Läs mer: Refresh Absolu – En superprodukt för att väcka lockarna till liv

Manukahonung och ceramid: Så arbetar de tillsammans?

Den kompletta kollektionen inkluderar schampot Bain Hydration Douceur, balsamet Fondant Hydration Essentielle, hårmasken Masque Beurre Haute Nutrition, hårkrämen Creme de Jour Fondamentale, den definierande gelen Gelee Curl Contour den uppfriskande sprayen Refresh Absolu, och till sist boostern Fusio Dose Concentrate - Concentré De Force.

Article Ingredient 05 Kérastase

Vad kan du förvänta dig av den nya Curl Manifesto-kollektionen? Du får vackra och spänstiga lockar som ser friska ut. 87% starkare, 83% fuktigare och 74% mer definierade med bra form och rörelse. (Testen utförda på Bain, Masque och Refresh).
Curl Manifesto-kollektionen med manukahonung och ceramid förändrar spelreglerna för ditt lockiga hår!

 

Upptäck hela kollektionen av Curl Manifesto här