Oily scalp and dandruff Banner

Fet hårbotten och mjäll

Kérastase kan nu erbjuda en vårdande hårvårdsserie, Symbiose, som är särskilt framtagen för känslig hårbotten med tendens till mjäll. Njut av en väldoftande serie hårvårdsprodukter som får hårbotten i balans och stärker dess barriär. Perfekt för dig med tendens till fett hår och mjäll. Få självförtroendet och ditt vackra hår tillbaka med Symbiose.

Oily scalp and dandruff Man
OIly scalp and dandruff 3rd image

MICRO-PEELING CELLULAIRE

| Symbiose

Som första steg i din nya Symbiose-hårvårdsrutin kan du förbereda din hårbotten på de aktiva ingredienserna i schampot. Det gör du med Symbiose Micro-Peeling Cellulaire, vilken är en mild och exfolierande behandling som innehåller salicylsyra och omedelbart avlägsnar synliga mjäll medan hårbotten lindras. Applicera produkten i vått hår före hårtvätt och massera in den mjukt i hårbotten. Skölj sedan grundligt.

Läs mer

BAIN PURETÉ ANTI-PELLICULAIRE

| Symbiose

För hårtvätt rekommenderar vi Bain Pureté Anti-Pelliculaire, som är ett rengörande cellulärt schampo mot mjäll och fet hårbotten. Schampot innehåller bland annat piroctoneolamin som motverkar den svamp som orsakar mjäll, samt salicylsyra som avlägsnar synliga mjäll och balanserar fettnivån i hårbotten. Applicera schampot i vått hår och massera in det mjukt i hårbotten och längder. Låt verka i 2-3 minuter och skölj därefter grundligt.

Läs mer

MASQUE REVITALISANT ESSENTIEL

| Symbiose

För att ge ditt hår vård kan du avsluta din hårtvätt med Masque Revitalisant Essentiel, som är en intensiv vårdande hårkur som återfuktar fibrerna, ger intensiv näring och ett hår som är mjukare och starkare. Den ultravårdande formulan är berikad med salicylsyra och skvalan, som vårdar håret och hjälper med att avlägsna resterande mjällavlagringar i längderna med dess kraftfulla utredande verkan. Applicera kuren i tvättat och handdukstorrt hår och massera mjukt in i längder samt spetsar. Låt verka i 2-3 minuter och skölj därefter håret grundligt.

Läs mer
Intensivt natserum mod skl image

Video Cover Symbiose Home Page Nordics
Tjänster

Personlig omvårdnad

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose på salong

Läs mer om den skräddarsydda tjänsten på salong som förbättrar hårkvaliteten på under fem minuter.

Two Zones Block pre footer model Image

De rätta produkterna för dig

Gör hårdiagnostestet för att hitta den bästa kombinationen av produkter för dina önskemål.