Väldigt personlig vård för väldigt speciellt hår

Om oss

Inspirerade av våra djupgående kunskaper om den moderna kvinnan fortsätter Kérastase att skapa skräddarsydda produkter och behandlingar som uppfyller den enkla önskan om fantastiskt hår.

About us Article 1 Kerastase
About us Article 3 Kerastase

About us Article 4 Kerastase
About us Article 5 Kerastase

The Best Sellers

From every pack, a few rise to the top. These are the iconic products that prove most popular among our hairdressers and fans around the world, each with its own way of revealing beautiful, healthy hair.

Find the products most suitable for you hair.
DISCOVER BEST SELLERS
0
0
Nectar Thermique Packshot new

Nectar Thermique

Nectar Thermique från Kérastase är en föningslotion som motverkar frissighet i medeltjockt till tjockt torrt hår Denna hårmjölk skyddar torrt hår mot värmestyling och innehåller polymerer som motverkar torrhet för att tillföra näring, reda ut, släta ut och ge glans till torrt hår, för ett vackrare hår. Den tillför en dos viktiga näringsämnen som stärker formulans förmåga att ge näring åt och stärka håret. Denna näringsrika hårlotion med vit, krämig formula fungerar som ett värmeskydd vid 230 °C för hår som utsätts för stylingverktyg. Upp till 80 % mindre frissighet direkt efter applicering.* Tub tillverkad av 45 % återvunnen plast**. *Instrumentella testresultat omedelbart efter applicering av Nectar Thermique **detaljhandelsflaska exkl. kork

MER INFORMATION
0
0
Bain Force Architecte Resistance 250ml 01 Kerastase

Bain Force Architecte | Schampo för försvagat hår | Kérastase

Reparera skadat och försvagat hår med detta specialschampo. Bain Force Architecte kan användas varje dag och ger ett friskare, starkare hår med mer volym.

MER INFORMATION
0
0
Masque Force Architecte Resistance 200ml 01 Kerastase

Masque Force Architecte

Masque Force Architecte är en vårdande mask för försvagat och skadat hår. Den reparerar hårfibrerna på djupet och stärker dem inifrån.

MER INFORMATION
0
0
Ciment Anti-Usure Resistance 200ml 01 Kerastase

Ciment Anti-Usure

Ciment Anti-Usure är ett balsam för försvagat och skadat hår. Skyddar mot slitage genom att återskapa hårfibrerna, för ett starkare och mer motståndskraftigt hår.

MER INFORMATION
0
0
Ciment Thermique Resistance 200ml 01 Kerastase

Ciment Thermique

Ciment Thermique är en värmeskyddande behandling för försvagat och skadat hår. Det återuppbygger och stärker omedelbart hårets fibrer.

MER INFORMATION
0
0
Masque Therapiste Resistance 200ml 01 Kerastase

Masque Thérapiste

Masque Thérapiste är en vårdande inpackning för mycket skadat och behandlat hår. Den reparerar hårfibrerna på djupet och gör att håret återfår sin styrka och elasticitet. Håret får ny vitalitet och styrka.

MER INFORMATION
0
0

Bain Extentioniste

Hårbad som stärker längdernas hållbarhet för hår som behöver styrka.

MER INFORMATION
0
0

Fondant Extentioniste

Fyllig men lätt och återuppbyggande behandling som skonsamt men effektivt slätar ut hårfibern för att underlätta borstning utan att skada håret. Berikad med ceramider och maleinsyra tillför formeln reparerande partiklar som stärker längderna. Hårkvaliteten är synbart förbättrad i längderna och hårfibern försluten, täckt och återuppbyggd för en silkeslen känsla.

MER INFORMATION
0
0

Masque Extentioniste

Denna djupt vårdande inpackning tränger in i håret för att vårda och restaurera hårstråna tillbaka till ett glänsande resultat. Idealt för ovårdat och skört hår. Skadat hår förstärks och blir mjukt och glansfullt. Aktiva ingredienser som tillförs genom Creatine R och Maleinsyra i formeln, hjälper till att förstärka hårstråna hela vägen ut till topparna.

MER INFORMATION
0
0
Densimorphose Densifique 120ml 01 Kerastase

Densimorphose

Mousse Densimorphose är ett skumserum som omedelbart gör håret fylligare och tjockare. Idealiskt för tunt hår. Håret blir fylligare och tjockare.

MER INFORMATION
0
0
Bain Densite Densifique 250ml 01 Kerastase

Bain Densité

Schampo som ger tjockare hår. Framtaget för att ge tunt hår volym och göra det fylligt och kraftigt. Håret känns tätare och tjockare.

MER INFORMATION
0
0
Fondant Fluidealiste Discipline 200ml 01 Kerastase

Fondant Fluidéaliste

Balsam för fint till normalt ostyrigt hår som behöver mjukhet och kontroll. Håret blir mjukare, skyddas mot frissighet och får en mjuk finish.

MER INFORMATION
0
0
Masque Curl Ideal Discipline 200ml 01 Kerastase

Maskératine

Maskératine är en hårmask för tjockt och ostyrigt hår som behöver bli mjukare och mindre frissigt. Håret blir mjukt och böljande med en viktlös följsamhet.

MER INFORMATION
0
0
Spray Fluidissime Discipline 150ml 01 Kerastase

Spray Fluidissime

Vårdande spray för ostyrigt hår som behöver mjukhet och kontroll. Unika värmeskyddande ingredienser som skyddar håret från frissighet och fukt i upp till 72 timmar.

MER INFORMATION
0
0
Bain Vital Dermo Calm Specifique 250ml 01 Kerastase

Bain Vital Dermo-Calm

Detta rengörande och lugnande schampo tillför fukt och rengör hårbotten för att dämpa irritation och inflammation. Ger håret ett känsla av lätthet samtidigt som klåda och obehag i hårbotten minskar.

MER INFORMATION
0
0

Bain Divalent

Specifique Divalent är ett djuprengörande lerbehandling från Kérastase för fet hårbotten och försvagade längder. Serien har en dubbelverkande effet för att reglera talgcykeln för att rengöra hårbotten på djupet samtidigt som den ger näring åt fibern.

MER INFORMATION
0
0

Bain Régénérant

Vitaliserande shampoo som varsamt avlägsnar orenheter från hårbotten och hårfibern. Berikat med hyaluronsyra, Abyssine och E-vitamin för att motverka tecken på åldrande hårbotten och hår. Hårbadet återfuktar hårbotten och ger glans och styrka till hårfibern för mer elasticitet. Det har Chronologistes signaturdoft: en fin doft med te-ros, ljusa träslag och mysk. Bain Régénérant är en lyxig, sensorisk upplevelse.

MER INFORMATION
0
0
Cure Densifique Densifique 30x6ml 01 Kerastase

Cure Densifique

Behandling för kvinnor med håravfall. Denna behandling för ökad hårtäthet och fyllighet ökar hårsäckarnas aktivitet så att håret känns tjockare.

MER INFORMATION
Rendez-vous på salongen

Boka tid på din närmaste Kérastasesalong, ett besök som ger mycket mer än bara färgning av rötterna eller en klippning, och få en personlig hårdiagnos.

Tjänster

Personlig omvårdnad

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose på salong

Läs mer om den skräddarsydda tjänsten på salong som förbättrar hårkvaliteten på under fem minuter.

Two Zones Block pre footer model Image

De rätta produkterna för dig

Gör hårdiagnostestet för att hitta den bästa kombinationen av produkter för dina önskemål.