Hero Banner

Så här blir du av med mjäll

Mjäll är ett ganska vanligt problem som många vuxna drabbas av i perioder. För dig som lider av irriterad och mjällande hårbotten har vi lyckligtvis de rätta produkterna, vilka vårdar din hårbotten och minskar synligheten av mjäll. Förstå bättre vad mjäll är, varför det uppstår och hur du med Kérastase Symbiose- hårvårdsserie kan komma till rätta med besvären.

How to Fight Dandruff Model 1

1: EXFOLIERING

Symbiose Micro-Peeling Cellulaire består av en rengörande formula med mikropeelande egenskaper som omedelbart exfolierar döda hudceller och rengör hårbotten utan att torka ut den. Det perfekta första steget i din hårvårdsrutin som gör hårbotten redo för de aktiva antimjäll-ingredienserna i ditt schampo.

Läs mer

2: TVÄTT

Symbiose Bain Créme Anti-Pelliculaire är ett schampo som avlägsnar mjäll och flagor medan det samtidigt fuktar och lindrar torr hårbotten. Den krämiga och lätta formulan är lämplig för dig med en torr hårbotten med tendens till mjäll.

Läs mer

3: VÅRD

Symbiose Fondant Apaisant Essentiel är ett lindrande balsam för känslig hårbotten som ger intensiv vård, lindrar obehag och känns lätt i hårbotten liksom i hårets längder.

Läs mer

1: EXFOLIERING

Symbiose Micro-Peeling Cellulaire är en exfolierande behandling med mikropeelande egenskaper som även kan användas för dig som har tendens till fet hårbotten med mjäll. Formulan exfolierar döda hudceller i hårbotten och förbereder den på aktiva ingredienser från ditt antimjäll-schampo.

Läs mer

2: TVÄTT

Symbiose Bain Pureté Anti-Pelliculaire är ett rengörande schampo särskilt framtaget till känslig hårbotten med tendens till fet mjäll. Den vårdande formulan avlägsnar mjäll samtidigt som den förhindrar ansamling av oljor i hårbotten.

Läs mer

3: VÅRD

För att ge ditt hår den rätta behandlingen avslutas din hårtvätt med Symbiose Masque Revitalisant Essential hårmask, som är en intensiv kur som ger fukt och näring, samtidigt som den kraftiga utredande verkan hjälper med att avlägsna resterande mjäll som har fångats i hårlängderna.

Läs mer
Symbiose Model Night Serum

Video Cover Symbiose Home Page Nordics
Tjänster

Personlig omvårdnad

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose på salong

Läs mer om den skräddarsydda tjänsten på salong som förbättrar hårkvaliteten på under fem minuter.

Two Zones Block pre footer model Image

De rätta produkterna för dig

Gör hårdiagnostestet för att hitta den bästa kombinationen av produkter för dina önskemål.