Hero banner illustration for Salon Signature Rituals Article Kerastase
Tjänster på salong

Skräddarsydda ritualer på salong

När du sitter i frisörstolen önskar du att hårbottenmassagen kunde vara lite längre. Vi har tagit fram ett antal skräddarsydda ritualer för detta moment.

Som framställare av hårvårdserfarenheter har vi förlängt den älskade hårbottenmassagen, inklusive varsamma gester som hjälper till att frigöra spänningar tillsammans med subtila dofter för att transportera dig bort med förbundna ögon.

Beroende på vilken ritual du väljer får ditt hår och hårbotten en delikat men noggrann följd av vårdande gester som behandlar ditt hår på djupet från hårrötterna till topparna. Upptäck ritualernas meny och hitta vilken salong som ligger närmast dig.

Fusio-Dose

Fusio-Dose-ritualen är Kérastases mest skräddarsydda behandling som endast finns tillgängliga på salonger. Resultatet är omedelbart med upp till 20 möjliga matchningar och kan fokuseras på två huvudsakliga hårproblem, inklusive torrt, skadat, frissigt, tunt och livlöst hår.

Läs mer

Det finns inget liknande. En hårförning är bra, men en hårföning efter en Fusio-dos betyder att mitt hår ser glänsande ut och repareras även efter flera tvättar.

MAGGIE, 28, LONDON

Chronologiste: Återuppbyggnad

Chronologiste är framtaget för dig som söker den ultimata lyxen för ditt hår. Den fungerar som ett mirakelelixir som renar och livar upp livlöst hår. Den innehåller pärlor av mimetiskt kaviarkoncentrat som blandas i masken precis före appliceringen. Hårbotten får vitalitet och lugnas, håret känns starkare och repareras, lockarna blir silkeslena och glänsande.

Salon Signature Rituals Article 3 Kerastase

Elixir Ultime: Sublim glansighet

Denna ritual i fem steg använder sig av medias favorit, Elixir Ultime Oil, för att skapa en serie skräddarsydda blandningar för ditt hår så att du också kan uppleva allt som dyrbara oljor kan erbjuda. En avslappnande massage och en anpassad oljeteknik underlättar för oljans aktiva ingredienser att tränga in i håret som blir spänstigare, mjukare och får en naturlig glans.

How to apply video Cover image
Salon Signature Rituals Article 4 Kerastase

Hair Detox: Detoxritual

Att ta hand om hårbotten är något som man ofta glömmer bort fastän det ofta är huvudorsaken till många hårproblem inklusive fett hår, håravfall, mjäll och klåda. Den förorenade miljön som vi lever i gör inte saken bättre. Hårdetoxprotokollet har en utmärkande dubbel rengöringsgest med den lerbaserade Masquargil som renar på djupet och Sonic Cleansing med Clarisonic-hårborsten som designats för denna Kérastase-behandling som endast görs på salong. Efterbehandlingen: En generös massage med Masque Appaisant, en förnyande gelkräm avsedd att förbättra hårbotten och hårkvaliteten.

Spécifique: Protokoll för behandling av hårbotten

Vi har förbättrat vår historiskt avancerade kunskap om hårbotten och omvandlat den till spainspirerade salongsprotokoll genom att skapa den här vårdande serien som är inriktad på de tre vanligaste hårbottenproblemen: eliminering av mjäll, minskad känslighet i hårbotten, förebyggande av håravfall och rening av fet hårbotten. Varje unikt problem hanteras i tre steg, inklusive mikroinriktad applicering av Kérastases hårbottenkurer som använder Micronizer för att åstadkomma maximal effektivitet. Kombinationen av dessa mjuka gester, exakta appliceringar och produkter med hög prestanda i händerna på våra expertfrisörer säkerställer en frisk hårbotten och hållbara resultat.

Salon Signature Rituals Article 5 Kerastase

De tre hårbottenvård-protokollen

Mjällborttagningsprotokollet

Hjälper till att avlägsna torra och oljiga mjällflagor - Renar hårbotten - Stimulerar biologisk hårbottenaktivitet för bättre hårbottenkvalitet - Håret blir mjukt, viktlöst och strålande

Lugnande hårbottensprotokollet

Lindrar problem med hårbotten såsom brännande känsla, rodnad, klåda och stickningar - Eliminerar smuts i hårbotten - Lindrar, fräschar upp och återfuktar hårbotten - Håret känns återupplivat, lätt och smidigt

Håravfallsprotokollet

Stoppar för tidig follikelåldring - Stimulerar biologisk hårbottenaktivitet för bättre hårbottenkvalitet - Regenererar hårets ämnesomsättning - Texturiserar hår för omedelbart tjockare och fylligare hår

Rendez-vous på salongen

Boka tid på din närmaste Kérastasesalong, ett besök som ger mycket mer än bara färgning av rötterna eller en klippning, och få en personlig hårdiagnos.

Tjänster

Personlig omvårdnad

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose på salong

Läs mer om den skräddarsydda tjänsten på salong som förbättrar hårkvaliteten på under fem minuter.

Two Zones Block pre footer model Image

De rätta produkterna för dig

Gör hårdiagnostestet för att hitta den bästa kombinationen av produkter för dina önskemål.