Hair diagnosis tool Kérastase with Emily Background
ONLINE ANALYS

ONLINE HÅR- OCH HÅRBOTTENANALYS

Kérastase online analysverktyg kommer hjälpa dig att hitta rätt i din sökning efter den perfekta hårvårdsrutinen.


VACKERT HÅR BÖRJAR MED EN BRA ANALYS


Det är därför vi skapade ett sofistikerat online analysverktyg för håret. Det är ett roligt och enkelt sätt för dig att anteckna dina hårproblem, samt få en omfattande hårvårdsrutin på ca 2 minuter. I en snabbt, men grundlig, process samlar vi allt vi behöver veta om ditt hårs struktur, skick, bekymmer och vanor för att få dig på rätt väg till ditt mest välvårdade och vackraste hår. Du kan även köpa våra rekommenderade produkter direkt. Resultaten kan förändra ditt hår helt!

2 MINUTER FÖR ATT FÖRÄNDRA DITT HÅRS LIV!

Emily with advanced algorythm for her hairUndrar du vilka Kérastase-produkter som passar bäst för dina hårbehov? Kämpar du för att identifiera vilket schampo som kommer att vara det perfekta för ditt hår?

Inga problem! Vi har skapat ett sofistikerat online analysverktyg, baserat på en avancerad algoritm. Vårt hår- och hårbottenanalys hjälper dig att hitta den perfekta hårvårdsrutinen!

EN SKRÄDDARSYDD ANALYS ÄR HEMLIGHETEN TILL VACKERT HÅR

Sedan 1964 har Kérastase tillämpat den kraftfulla principen av att korrekt analysera hår för lyxig hårvård. Tillvägagångssättet var banbrytande vid den tiden, och det är fortfarande en viktig del av vår hårmetod. Vi anser faktiskt att analysera håret är ännu mer relevant i den moderna världen. Våra fartfyllda liv och varierande omgivningar medför ständiga förändringar till vårt hår. Det enda sättet att upprätthålla håret är att regelbundet kontrollera och anpassa sig efter vad håret behöver.

Kérastase hair expertise

TESTA VÅR ONLINE HÅRANALYS

FÖR EN PROFESSIONELL UPPLEVELSE HEMMA

 Kérastase professional diagnosis with an hair stylist

Kérastases nya online håranalysverktyg tar den professionella analysprocessen ut ur frisörstolen och in i dina händer. Det ger dig den professionella vägledningen du behöver för att genomföra en ingående kontroll av ditt hår och dina mål, med samma process som din frisör gör när du besöker salongen. Det är egenvård med ett professionellt protokoll - noggrant, men snabbt. Med enkel vägledning och ett vänligt sammarbete kan utvärderingen genomföras på två minuter.

I slutet får du en skräddarsydd hårvårdsrutin som du kan följa hemma, tillsammans med rekommenderade produkter som du kan beställa omedelbart, precis som de produkter som din stylist erbjuder när du lämnar salongen. Förutom att med onlineverktyget kan du göra det var som helst, när som helst. Du är på väg till perfekt hår och allt du gjorde var att plocka upp din smartphone!

  Preview of the Kérastase hair diagnosis

VAD DU FÅR

  Genesis range visual

Personlig hårvårdsrutin

     Kérastase girls with Elixir Ultime Hair Oil

De bästa rekommendationerna

Tjänster

Personlig omvårdnad

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose på salong

Läs mer om den skräddarsydda tjänsten på salong som förbättrar hårkvaliteten på under fem minuter.

Two Zones Block pre footer model Image

De rätta produkterna för dig

Gör hårdiagnostestet för att hitta den bästa kombinationen av produkter för dina önskemål.