Efter månader av karantän till följd av corona-pandemin drog världen efter andan när den ikoniska brunetten Emily Ratajkowski avslöjade en ny look den 22 juni. Instagram-drottningen hade blivit blond! Även om förändringen var en chock för allmänheten, så hade Emily faktiskt funderat på förändringen länge. Precis som för många kvinnor med en naturligt mörk bas så var hon orolig över att bleka hela vägen till blond. Vad skulle processen göra med hennes hår?

Men efter den enorma framgången med Kérastases hårvårdsserie för blont hår, Blond Absolu, blev det tydligt att vem som helst i världen kan bli blond och vara säker på att deras nyblekta hår kommer att vara i fantastiska händer. Nu, med lanseringen av Cicaextreme-produkterna, kan kvinnor med extremt blont hår, så som Emily, njuta av looken de drömt om utan att oroa sig över de beryktade skador på håret som följer med blekning.
När salonger runt om i världen öppnade upp igen visade Emily att en ny blond look är en fantatisk förändring för en nystart. Det visade sig dock att Emily gick tillbaka till att vara brunett några veckor senare. Med Kérastase kan du ändra dig så många gånger du vill, och vi kommer att vara där med den lyxiga hårvården på andra sidan
Rendez-vous at the salon

Find your nearest salon

Far more than the place to get your root touch-up or an occasional trim, book an appointment at your nearest Kérastase salon for a complimentary personalized hair diagnosis.

Tjänster

Personlig omvårdnad

Fusio-Dose på salong

Läs mer om den skräddarsydda tjänsten på salong som förbättrar hårkvaliteten på under fem minuter.

De rätta produkterna för dig

Gör hårdiagnostestet för att hitta den bästa kombinationen av produkter för dina önskemål.