BLOND ABSOLU

Definitionen av den Blonda Ambitionen

Att vara blond är ett mindset. Men det är något helt annat att ha extremt blont hår. Att förstå tankesättet hos kvinnan som aldrig nöjer sig.

Vi anser att beslutet att bli blond alltid är ett mycket djärvt drag. Men det finns blont hår, och så finns det blont hår. Vissa vill ha beachy highlights, kanske några nyanser ljusare än vad de naturligt har.
Andra vill ha något lite mer ... extremt.

Det finns blekningsberoende som ständigt längtar efter den allra ljusaste nyansen, kvinnor som börjar med en mörkare bas, och de som har naturligt texturiserat, torrt eller frissigt hår som gör blonderingsprocessen till en hårvårdsutmaning. Vi anser att dessa blonda kvinnor är de modigaste. De mest kompromisslösa. Man skulle kunna säga att de är de ultimata ikonerna för det blonda mindset som säger att du aldrig ska vika undan från ett djärvt drag. Du bör inte heller nöja dig med något som är sämre än det allra bästa i livet - eller inom hårvård.

Kvinnor med extremt blont hår är de som hörde varningarna men blonderade håret ändå. Deras mammor sa till dem att flickor med naturligt mörkt hår inte ser bra ut i blont. Deras vänner sa till dem att de borde ta det försiktigt med blekningen. En stylist sa en gång att deras naturliga textur i håret redan var för utmanande för att hantera, än mindre för att färgbehandla.

« Nonsens sa dem. Jag vill vara blond och jag ska bli blond, och inget kan stoppa mig. »

Kérastase hyllar de kvinnor som varnades men gjorde det ändå. Det är er natur och viljekraft, er never-settle spirit som får oss att söka efter de finaste ingredienserna och skapa banbrytande formulas som gör att vi alla kan vara blonda om vi är modiga nog. Era krav frambringade Cicaextreme, nästa nivå av hårvårdsprodukter för blont hår, inspirerade av instinkten att nå ytterligheter.

För dem som fortfarande tvekar, här är några vanliga myter om att bli blond, och hur de kan lösas med rätt Cicaextreme-rutin.

Myt #1: Ditt hår är för mörkt för att kunna bli blont.

Så många av oss har fått höra att en blond hårfärg inte kommer att ser bra ut om man har naturligt mörkt hår. Vi håller inte med. Vi tycker att blont hår kan se fantastiskt ut på vem som helst. Det handlar bara om att arbeta tillsammans med din frisör för att hitta den perfekta tonen, och sedan använda färgbalanserande produkter för att bevara den tonen.

Det är sant att mörkare hår kräver mer blekning för att avlägsna rätt mängd pigment och uppnå önskad blond nyans. Den processen kan försvaga håret, vilket gör att det blir torrt och går av. För att motverka denna effekt bör du lägga till några Cicaextreme-produkter i din Blond Absolu-rutin. Extra mod kräver extra vård.

Myt #2 Om du fortsätter att bleka ditt hår så kommer det att falla av.

Inte om du har en colorist som vet vad de gör. Blekningsberoende är en sällsynt typ. Tillräckligt är aldrig tillräckligt. De vill ha en dramatisk look, och utväxt får absolut inte förekomma. Så de är ständigt i salongstolen med blekmedel i håret.

Om du vill bleka ditt hår mer men oroar dig för att processen ska förstöra ditt hår kan du arbeta med din frisör för att ta reda på exakt hur mycket ditt hår klarar. Och när du hittar den gränsen så kan du leva på gränsen. Allt du behöver är rätt hårvårdsrutin för att förhindra att håret torkar ut och går av. Cicaextreme är din vän.

Rutin för blekningsberoende

Myt #3: Lockigt hår är redan svårt att hantera som det är, vill du verkligen bleka det också?

Vadå? Ja, det vill jag! Detta är vad den lockiga tjejen svarar till dem som säger att hon blir för mycket om hon bleker sitt hår. Hon är inte för mycket. Hon är helt perfekt

Det är sant att lockigt hår har tendens till torrhet, vilket är en utmaning som kan förvärras genom att bleka håret. Men det är inget att oroa sig över. Det betyder bara att du behöver extra mycket fukt, och det är just vad Cicaextreme kan hjälpa till med. Vår nya hyaluronsyraduo tränger djupt in och förseglar hårfibern så att ditt ljusa, lockiga hår förblir mjukt och rörligt. Allt som krävs är leave-in behandlingar för dag- och nattbruk och lite extra vård på helgerna.

Rutin för lockigt blont hår

Rendez-vous at the salon

Far more than the place to get your root touch-up or an occasional trim, book an appointment at your nearest Kérastase salon for a complimentary personalized hair diagnosis.

Tjänster

Personlig omvårdnad

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose på salong

Läs mer om den skräddarsydda tjänsten på salong som förbättrar hårkvaliteten på under fem minuter.

Two Zones Block pre footer model Image

De rätta produkterna för dig

Gör hårdiagnostestet för att hitta den bästa kombinationen av produkter för dina önskemål.