Vanliga frågor och svar Main header title Kerastase
FAQ

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar

Var kan jag köpa Kérastases produkter i proffsstorlekar (familjestorlek)?

Kérastase proffsstorlekar finns endast för Kérastase-hårkonsulter och får inte säljas till individuella kunder.

Kan jag få prover på Kérastases produkter?

Alla produkturval är beroende av din Kérastase-hårkonsult.

Det är därför som vi inte kan skicka dig några prover av våra produkter.

Kan jag delta i Kérastases produkttester?

Vi tackar dig för visat intresse för Kérastases produkter. Vi har dock inga testgrupper för tillfället med internetanvändare. Vi kommer att ta kontakt med dig om möjligheten uppstår.

Kan jag få en produktkatalog med Kérastases produkter?

Vi skickar inte hem produktkataloger till hushåll. Däremot kan du se Kérastases produkter sorterade efter kategori och underkategori i avsnittet för hemmabehandlingar. Du kan sedan skriva ut de sidor som intresserar dig.

Vad kostar Kérastases produkter?

Inga priskataloger finns tillgängliga. Var vänlig ta kontakt med din Kérastase hårkonsult om du vill veta priset på någon speciell produkt.

Kan jag använda Kérastase-produkter från olika produktserier?

Det finns inga kontraindikationer för att använda Kérastase-produkter från olika kollektioner. Vi rekommenderar dock att du ber din frisör om en fullständig hårdiagnos och rekommendationer för lämpliga produkter för ditt hårs och din hårbottens alla behov.

Hur länge ska Kérastase produktbehandlingar pågå?

Läs indikationerna för de behandlande produkterna (Vid användning av Aminexil, Forcintense etc.) eller fråga din Kérastase hårkonsult, som kommer att kunna bedöma ditt hårs tillstånd.

Finns det några kontraindikationer för användning av Kérastases produkter (graviditet etc.)?

Nej. Det finns inga speciella kontraindikationer för att använda våra produkter. Du bör undvika behandling med Densitiv om du är allergisk mot någon av ingredienserna (taurin, grönt te, druvfröolja, zink). Använd inte Densitive inom tre timmar efter att ha tagit järntillskott. För säkerhets skull rekommenderar vi inte att du använder Densitive under graviditet och vid amning.

Kan jag köpa Kérastase-produkter på nätet eller postorder?

Kérastases produkter kan köpas online i USA, Kanada, Ryssland och Frankrike. Det är fortfarande endast Kérastases hårsalonger som får sälja Kérastases produkter, och det gäller för alla länder.

Var kan jag köpa Kérastase-produkter?

Varje land har en egen Kérastase webbplats med lokalisering av salonger som informerar om din närmaste Kérastase hårkonsult baserat på din personliga information. Alla Kérastase hårkonsulter är godkända för att sälja våra produkter.

Jag är hårstylist och vill bli återförsäljare av Kérastases produkter. Hur ska jag gå tillväga?

Om du vill bli återförsäljare av våra produkter måste du kontakta försäljningsavdelningen på Kérastase France på +33 (0)1 40 20 60 00. De kan då ge dig kontaktinformation till rätt  representant. Vi tackar dig för visat intresse för vårt varumärke.