BLOND ABSOLU

Ta din hårvårdsrutin för blont hår till nya höjder

Blont hår kan alltid behöva lite extra vård. Här får du information om hur du kan matcha olika produkter för en skräddarsydd rutin som stöttar din blonda look och ditt modiga sinne.

DU GJORDE DET. DU VÅGADE BLI BLOND. OCH NU DÅ?

Oavsett om du har vetat det i flera år eller precis har insett det – det är en livsstil att vara blond. Visst, du får den härliga känslan och upplevelsen av att gå runt med ljusare hår. Det är därför du är här. Men med alla positiva aspekter av ett blont fint hår kommer lite ansvar. Blondering av håret betyder att det är lite mer skört nu. Det behöver extra vård.

Oroa dig inte, Blond Absolu finns här för dig. Och nu är möjligheterna oändliga. 

Vi har nyligen förstärkt vårt hårvårdsutbud för blont hår med Cicaextreme, en kraftfull samling av mycket potenta hårvårdsprodukter som du kan lägga till i din vanliga hårvårdsrutin för blont hår eller byta ut när du behöver lite extra hjälp. Det är enkelt att göra, och det är alltid en lyxig upplevelse för dig och ditt hår.

LYFT DITT WEEKEND-GAME TILL EN NY NIVÅ

Ett sätt att ge extra vård till ditt blonda hår är att ge ditt hår en helg: låt det få en speciell dag eller två där du skämmer bort det lite mer för att motverka påfrestningar, samtidigt som du förbereder det för den kommande veckan. Det är som en extra försäkring att din blonda färg förblir balanserad och vacker. Så värt det.

Att bli blond behöver inte betyda att man måste kompromissa. Med rätt Cicaextreme-hårvårdsrutin kan du alltid bevara ett glänsande och vackert hår. 

FÖR BLEKNINGSBEROENDE

Extrem vård för de modigaste.
Om du inte kan bli blond nog, så kan du heller inte överdriva din hårvårdsrutinn. Du behöver allt. Gör det så enkelt som möjligt med en dag-natt-helg-rutin som du enkelt kan följa. 

FÖR BLONT HÅR MED NATURLIGT MÖRK BAS

Den största förändringen kräver den bästa hårvården.
Att utgå ifrån en mörk bas betyder inte att du inte kan bli blond. Det betyder bara att du behöver ordentlig vård. Börja med ett dagligt färgbalanserande schampo och övergå till ett mycket rik creme-i-schampo på helgerna. Glöm inte att stärka rutinen med en inpackning!

FÖR LOCKIGT BLONT HÅR

Lockigt hår kräver mycket fukt.
Hår med textur tenderar att bli torrt, och blekning förstärker bara effekten. Bevara lockigt hår mjukt och återfuktat med ett rikt creme-schampo, samt en glansgivande hårolja och vårdande nattserum. För att bevara tonen, använd en lila hårinpackning på helgen.

FÖR PLATINABLONT HÅR

De allra ljusaste håren behöver en seriös återhämtning på helgen.
Kvinnor med blekt blont hår har den dubbelsidiga utmaningen att bevara en balanserad färg samtidigt som håret tenderar att vara mycket känsligt och ofta torrt. Denna vecka-till-helg-rutin kommer att hjälpa till med båda utmaningarna, dygnet runt.

FÖR SLINGAT BLONT HÅR

Leave-in hårolja låter dig ljusa upp din dagliga hårvård litegrann.
Framhäv de ljusare partierna av ditt hår med daglig färgbalanserande hårvård och fuktgivande balsam. Leave in-hårvård för både dag och natt håller ditt blonda hår närat dygnet runt. På helgen kan du boosta håret med ett rengörande schampo för en klarare blond ton.

FÖR BLONT HÅR MED BALAYAGE

En avslappnad rutin för de mest aktiva kvinnorna med blont hår.
Balayage handlar om att vara blond, men ändå slippa tidskrävande underhåll. Idén är att bevara håret ljust och välvårdat medan du förlänger tiden mellan dina salongsbesök. Leave-in behandling är nyckeln, liksom en sporadisk färgbalansering.

Rendez-vous at the salon

Far more than the place to get your root touch-up or an occasional trim, book an appointment at your nearest Kérastase salon for a complimentary personalized hair diagnosis.

Tjänster

Personlig omvårdnad

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose på salong

Läs mer om den skräddarsydda tjänsten på salong som förbättrar hårkvaliteten på under fem minuter.

Two Zones Block pre footer model Image

De rätta produkterna för dig

Gör hårdiagnostestet för att hitta den bästa kombinationen av produkter för dina önskemål.