Emily Banner new

Hur man blir av med brustna hårstrån med Nutritive - en komplett guide

Ett serum mot brustna hårstrån, en värmestylingsmist och fuktgivande hårvårdsrutiner - upptäck de bästa behandlingarna mot brustna hårstrån, som reparerar brustna och skadade hårtoppar. Men det som du egentligen vill veta är vilka återfuktande produkter du ska använda.

Split ends serum
Edine Ahbich Nutritive
Split Ends Serum 2
Ingredients Nutritive Trio
FUKTGIVANDE SERUM FÖR HÅRBOTTEN

NY – Nutri-Supplement Scalp Serum

Nutri-Supplement Scalp Serum från Kérastase är ett fuktgivande hårbottensserum för torr hårbotten. Det är vår ultimata vård till hårbotten: Ett niacinamid-serum som tillför vitaminer till en torr hårbotten, för att ge hårbotten och torrt hår näring på djupet. Produkten har en icke-fet, flytande formula som tillför vitaminer och berikar hårbotten ordentligt med näring. Den snabbtorkande konsistensen fungerar som ett perfekt näringstillskott till en torr hårbotten.

BERÄTTA MER

NÄRANDE OCH ULTRAFÖRSEGLANDE KONCENTRAT FÖR KLUVNA TOPPAR

NYHET – Nutri-Supplement Split Ends Serum

Nutri-Supplement Split Ends Serum från Kérastase är ett ultraförseglande serum för kluvna toppar, som har behov för näring. Denna behandling för kluvna toppar innehåller lipider som motverkar torrhet och förseglar topparna, för att torra tommar ska försvinna. Rik på näringsämnen som ger näring och styrka till håret.

BERÄTTA MER

HITTA DEN PERFEKTA HÅRVÅRDSRUTINEN FÖR DIG

Online hårdiagnos

Vi har skapat ett online-verktyg som kan hitta rätt hårprodukter till dig. På endast två minuter finner vi de bästa produkterna för ditt hår. I en snabb men grundlig process samlar vi all nödvändig information om bland annat din hårstruktur, ditt hårs tillstånd och din livsstil, för att vi ska kunna hjälpa dig på vägen mot produkter som ger dig ett friskare och vackrare hår. Du kan enkelt hitta en Kérastase-salong nära dig, där du kan köpa alla de produkter vi rekommenderar. Upplev hårförvandlande resultat med Kérastase.

BERÄTTA MER

Nutritive Image 1
Nutritive Image 2
Tjänster

Personlig omvårdnad

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose på salong

Läs mer om den skräddarsydda tjänsten på salong som förbättrar hårkvaliteten på under fem minuter.

Two Zones Block pre footer model Image

De rätta produkterna för dig

Gör hårdiagnostestet för att hitta den bästa kombinationen av produkter för dina önskemål.