GENESIS

NEVER BE AFRAID OF FALLING

Dual Anti-Fall Action Haircare.

Homepage Genesis 1 Kérastase

Genesis never be afraid homepage Video cover

Vår första hårvårdsserien mot håravfall som står emot livets påfrestningar, utvecklad för försvagat hår i alla hårtyper

Homepage Genesis 4 Kérastase
Homepage Genesis 5 Kérastase
GENESIS

Hårvård som motverkar håravfall och är utvecklat för försvagat hår i alla hårtyper

Den dubbelverkande behandlingen minskar omedelbart håravfall genom att stärka hårstrået och stimulera hårsäcken för att eliminera håravfall på lång sikt.

Se tutorial

VÅRA ÅTAGANDEN

Mer än någonsin behöver världen vår omtanke och att vi tar ansvar för den värld vi är en del av. Sedan 2013 har vi på Kérastase inte bara utvecklat vår kunskap och expertis inom hårvård, vi har också förpliktigat oss till att minimera vår miljöpåverkan. Genom att använda vår expertis inom innovation fortsätter vi med att hitta på nya sätt att minska mängden avfall samt göra det möjligt för våra kunder att ta mer hållbara beslut.


Läs mer

POWERTALKS

Genom vårt samarbete med välgörenhetsorganisationer åtar vi oss att stödja mentorprogrammet, utvecklat av kvinnor för att hjälpa unga kvinnor att stärka deras självförtroende. I januari 2023 lanserade vi initiativet i USA och programmet kommer med tiden att finnas i mer än 10 länder. Vårt mål är att hjälpa mer än 15 000 unga kvinnor i hela världen före 2025.


Läs mer

Rendez-vous på salongen

Boka tid på din närmaste Kérastasesalong, ett besök som ger mycket mer än bara färgning av rötterna eller en klippning, och få en personlig hårdiagnos.