Illustration Hero banner for About us Article Kerastase
Väldigt personlig vård för väldigt speciellt hår

Om oss

Inspirerade av våra djupgående kunskaper om den moderna kvinnan fortsätter Kérastase att skapa skräddarsydda produkter och behandlingar som uppfyller den enkla önskan om fantastiskt hår.

About us Article 1 Kerastase

Mycket personligt hår

Alla kvinnor vill ha exceptionellt hår, men lösningen är inte densamma för alla. Hårtyp, hårbottenproblem, inre och yttre faktorer är några av de variabler som kan påverka hårets hälsa. Det kräver personlig uppmärksamhet och expertis för att lösa alla dessa faktorer i ett mycket individuellt, men perfekt hårsvall. Kérastase skapar innovativa produkter och skräddarsydda ritualer för ett felfritt resultat.

Upptäck din egen hårritual

Gör hårdiagnostestet innan du kommer till salongen vilket hjälper dig att sammanfatta ditt hårs behov och dina förväntningar. Din frisör kommer att komplettera den med några kontroller på dig för att bättre förstå ditt hårs unika natur. Din frisör är utrustad med det personliga och digitala testet och kan nu ge dig ett korrekt och skräddarsytt skönhetsrecept för ditt hår.

 

Börja din hårdiagnos

Hitta din hårmatchning

Efter ditt salongbesök fortsätter du med din dagliga omvårdnad och tillfälliga hemmabehandlingar. Hemligheten bakom vackert hår är regelbunden omsorg. En skräddarsydd rutin med lyxiga produkter hjälper dig att uppnå ditt hårmål och förvandla skönhetsrutinen till stunder av njutning hemma i din egen bekväma dusch.

 

Upptäck våra nya hemmabehandlingar

About us Article 3 Kerastase
Rendez-vous på salongen

Boka tid på din närmaste Kérastasesalong, ett besök som ger mycket mer än bara färgning av rötterna eller en klippning, och få en personlig hårdiagnos.

Omdefiniera lyxvården

Med en ny uppdatering av den klassiska Kérastase-flaskan kommer en ny känsla av personlig stil och hållbar lyx till liv. Den moderna silhuetten har fått eleganta, harmoniska kurvor. Det juvelliknande locket har en guldtopp för att förhöja de överdådiga hårritualernas sensualitet, som alla har sin egen speciella färg. Den nya designen förhöjer lyxkänslan samtidigt som den väger mindre. Locken, som har inspirerats av lätthet, sparar över 45 ton plast varje år. Ta en närmare titt på de fina detaljerna på dina duschjuveler.

About us Article 4 Kerastase

En unik korsväg mellan forskare & frisörer

Kérastase var också de första med att ge frisören en mer intim roll i hårvårdsreceptens utformning, med stöd av forskarna på L’Oréal Advanced Research. Ikoniska produkter fortsätter att dra nytta av Kérastases unika blandning av expertis och innovation med en djupt sensorisk, personlig erfarenhet.

Nyskapande vetenskap

Vårt avancerade forskarteam utmanar konventionell kunskap om hår och söker aktivt efter nya upptäckter, lösningar och ingredienser.

About us Article 5 Kerastase

Hårfrisörsexpertis

Kunniga frisörer i Paris, Tokyo, Shanghai, Rio de Janeiro och New York testar behandlingarna i verkligheten.

How to apply video Cover image

Där vetenskap möter hantverk

Kérastase var också först med att ge frisören en mer intim roll i hårvårdsreceptens utformning, med stöd av forskarna på L’Oréal Advanced Research. Ikoniska produkter fortsätter att dra nytta av Kérastases unika blandning av expertis och innovation med en djupt sensorisk, personlig erfarenhet.

Tjänster

Personlig omvårdnad

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose på salong

Läs mer om den skräddarsydda tjänsten på salong som förbättrar hårkvaliteten på under fem minuter.

Two Zones Block pre footer model Image

De rätta produkterna för dig

Gör hårdiagnostestet för att hitta den bästa kombinationen av produkter för dina önskemål.