Det finns många faktorer som spelar in i bilden av perfektion. Fantasin kan inkludera delar som belägenhet, festlokalen, gästlistan och givetvis, klänningen. Så många detaljer att kryssa av hennes långa lista av önskningar. Vissa är prioriteter, andra enbart preferenser. Men det finns ett önskan på nästan alla brudar önskelista, och det är det perfekta håret. 
För brudar som önskar långt, böljande hår eller avancerande uppsättningar, är det en del förberedelser som ska göras för att förvandla vardagshår till hår som är klart för kameran - bara fråga bruden Millie Mackintosh. Att odla hår inför en märkbar tillställning kräver planering, tålamod, bestämdhet och, självklart, en säker hårvårdsstrategi.
Låt oss introducera Extentioniste ... Den nya serien som lovar att odla ditt hår längre, starkare och sundare än någonsin förr - upp till fyra centimeter efter tre månader, för att vara exakt. Det är den perfekta lösningen för alla brudar därute som är fast beslutna att ha långt hår till sitt bröllop. Eftersom det tar tid att odla långt, sunt, vackert bröllopsklart hår, är det bäst att inte vänta med att börja.

Långhåriga brudar och brudtärnor, det är dags för er att besöka salongen för en toppning (inte för mycket) och Protocole Extentioniste - en boost för långt hår. Medan du är där kan din stylist rekommendera den perfekta hemmarutinen för håret att växa, växa, växa så att du är redo för den stora dagen med hår som är vackert i sin enkelhet och onekligen romantiskt.

 

När den stora dagen är här och kamerorna klickar loss, bara släng med håret och le. Ingen behöver någonsin få veta hur hårt du jobbat för detta.