Chroma Absolu—Ingredienserna bakom denna färgbevarande serie

Den senaste serien från Kerastase är driven av vetenskap och består av en trio av starka syror. Låt oss ta en närmare titt…

Hårfärgning kan slita på håret, men med Chroma Absolu kan du vårda ditt färgbehandlade hår hemma mellan dina hårfärgningar. Denna nya serien består av 6 produkter och 2 salongsbehandlingar som är utvecklade till sensibiliserat eller skadat färgbehandlat hår. Produkterna hjälper dig att hanterar oönskade problem från färgning, så som oönskat krus, poröst hår som leder till att färgen bleknar samt brist på glans på grund av en torr, grov textur. Chroma Absolu drivs av en trio av syror och en växtbaserad ingrediens som är älskad inom hudvård (men gör underverk för hår också). Fortsätt läsa för att lära dig mer om ingredienserna som hjälper dig att behålla din drömfärg längre.

Aminosyra
En biobaserad* ingrediens av naturligt ursprung, framställd från biotekniker*. Aminosyror har en speciell förmåga att penetrera och stärka svagt hår från insidan och ut, samt fungerar som en byggsten för att stärka hårfiberns struktur.

* Bioteknik är en produktionsprocess som uppnår högpresterande ingredienser av naturligt ursprung med hjälp av levande verktyg; en grön omvandling.

Vinsyra
En biobaserad* ingrediens av naturligt ursprung. Vinsyra ökar vårdande aktiva ämnens förmåga att avsättas på hårfiberns yta och hjälpa håret att motstå oxidativ stress, för ökad mjukhet med glans.

Mjölksyra
En biobaserad* ingrediens av naturligt ursprung. Mjölksyra är en organisk syra från AHA-familjen (alfa-hydroxisyra), och är känd för sina skonsamma exfolierande egenskaper och fiberomvandlande förmåga. Det kan också "fånga" matta mineraler som kan äventyra hårets glans.


* En bio-baserad ingrediens är ett material utvecklat från förnybart organiskt material.

Centella Asiatica
En biobaserad* ingrediens av vegetabiliskt ursprung. Centella Asiatica är en medicinsk ört från Centralasien. Extrakt av denna traditionella, regenerativa växt har varit kända för att ha lugnande och antioxiderande egenskaper, som är fördelaktiga för slitet, färgbehandlat hår.

Chroma Absolu-serien utnyttjar dessa ingredienser för att uppnå 96% starkare* hår, 70% mer glans** och 92% av färgens intensitet bevaras även efter 6 veckor***.

*Instrumentellt test Soin Acide Chroma Gloss + Sérum Chroma Thermique
**Instrumentellt test Soin Acide Chroma Gloss
***Instrumentellt test Bain Chroma Respect + Fondant Cica Chroma / Bain Riche + Masque Chroma Filler / Bain Riche + Soin Acide Chroma Gloss

Rendez-vous at the salon

Far more than the place to get your root touch-up or an occasional trim, book an appointment at your nearest Kérastase salon for a complimentary personalized hair diagnosis.

Tjänster

Personlig omvårdnad

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose på salong

Läs mer om den skräddarsydda tjänsten på salong som förbättrar hårkvaliteten på under fem minuter.

Two Zones Block pre footer model Image

De rätta produkterna för dig

Gör hårdiagnostestet för att hitta den bästa kombinationen av produkter för dina önskemål.