Chroma Absolu: Den bästa serien till färgat hår

Tre av fem kvinnor färgat håret men 85% är oroade över att skada håret, Chroma Absolu är serien som stöttar dig.

Chroma Absolu: Den bästa serien till färgat hår

Tre av fem kvinnor färgat håret men 85% är oroade över att skada håret, Chroma Absolu är serien som stöttar dig.

Det krävs styrka för att ta kontroll över sitt egna hår och ändra frisyr. Att färga håret så att det speglar din personlighet ger dig styrkan till att uttrycka ditt sanna jag. Oavsett om du vill ha en glansig balayage, en eldröd färg eller om du siktar efter en platinblond färg, kommer Chroma Absolu ge dig den vård som frigör dig på färgresan.

Undgå färgskador 
När det kommer till färgbehandlingar är många oroade för att skada håret. Hårfärgning kan vara en stressig process för ditt hår, men ändå är det den mest populära salongsbehandlingen. Att använda en hårvårdsrutin utvecklad för att stärka, ge näring och återfukta håret, vilket är nyckeln till öppna upp en hel värld av färgförändringar som inte kommer skada ditt hår. Gå in på: Chroma Absolu, Kérastases nya serie som är speciellt utvecklad av experter till alla som älskar att färga sitt hår.  

Nu erbjuder Kérastase en ny hårvårdsserie till färgat hår, Chroma Absolu, som lär dig att vårda håret hemma från insidan och ut.

Upptäck Chroma Absolu

Chroma Absolu är en komplett, skräddarsydd hårvårdsserie till färgat hår som stödjer hårfibern från insidan och ut. Kérastase har ett kraftfullt, hudvårdsinspirerat tillvägagångssätt för att bygga och bevara styrkan i hårfibern. Chroma Absolu utvidgar sitt sortiment av kraftfull hårvård till färgat hår för ett fullt spektrum av nyanser, texturer och frekvenser. Nu kan alla få den färg som de önskar sig utan att kompromissa med långvarig färgintensiteten eller hårets integritet.


Chroma Absolu serien består av 6 produkter för att vårda färgbehandlat hår hemma, samt 2 salongsbehandlingar utvecklade till sensibiliserat eller skadat färgbehandlat hår. Det som är bra är att alla hårtyper kan dra nytta av denna banbrytande hårvårdsserie till färgat hår.

Du kanske undrar hur ser sensibiliserat eller skadat hår ser ut? Man kan få krusigt hår till följd av färgning, mattare hår eller grövre textur. Färgen bleknar snabbare på grund av ökad hårfiberporositet och håroxidation kan uppstå, vilket leder till att oönskade varma undertoner. Håret uppför sig också annorlunda, eftersom sensibiliserat eller skadat hår kan ta längre tid att föna eller styla. Med inspiration från vetenskapen är Chroma Absolu berikat med en trio av kraftfulla syror som stödjer dig och din frisör genom att bevara hårets integritetet och färgens intensitet.

Prövad och testad 
Chroma Absolu, vår mest innovativa och effektiva hårvårdserie till färgat hår hittills och den har genomgått 14 instrumentella tester samt ett konsumenttest med mer än 65 kvinnor. Vid regelbunden användning blir håret 96% starkare*, får 70% mer glans** och färgens intensitet bevaras även efter 6 veckor*** 9/10 kunder sa att rutinen hjälpt att förhindra att färgen bleknar. Chroma Absolu vårdar inte bara ditt färgat hår, den ger dig också möjligheten till att vara den du vill vara. 

* Instrumentellt test Soin Acide Chroma Gloss + Sérum Chroma Thermique

** Instrumentellt test Soin Acide Chroma Gloss

*** Instrumentellt test Bain Chroma Respect + Fondant Cica Chroma / Bain Riche + Masque Chroma Filler / Bain Riche + Soin Acide Chroma Gloss


Tjänster

Personlig omvårdnad

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose på salong

Läs mer om den skräddarsydda tjänsten på salong som förbättrar hårkvaliteten på under fem minuter.

Two Zones Block pre footer model Image

De rätta produkterna för dig

Gör hårdiagnostestet för att hitta den bästa kombinationen av produkter för dina önskemål.