Blond Absolu You Dare We Care Hero Banner Article Kérastase
Blond Absolu

Du vågar. Vi vårdar.

Blond är mer än en look. Det är ett ”statement”. Att vara en flirtig blond är spännande, men att bleka håret gör det sårbart för torrhet. Med tiden och oxideringen mister den blonda färgen sin unika ton. Möt Blond Absolu; den ultra-violetta, stärkande hårvården som bevarar den ljusa looken och fräcka attityden hos den moderna blondinen.

Att bli blond är en övergångsritual. Det är något alla provar på minst en gång i livet. Får somliga är det en fas, för andra är det något som är här för att stanna – och de gör det till sin grej.

Blond Absolu You Dare We Care 2 Article Kérastase

VARFÖR BLONT?

 

Blont hår är rent och sårbart, men samtidigt modigt, utmanande och oemotsåndligt. Blont hår är allt och inget på samma gång. Åh ja, och har du hört att blondiner har mer kul? Vad som är mindre kul är den ofta uttorkande, känsliggörande effekten av hårblekning för att uppnå den perfekta nyansen – för att inte tala om de oönskade gula och orangefärgade tonerna som dyker upp med tiden. Men det här är inte längre ett bekymmer ...

Blond Absolu You Dare We Care 3 Article Kérastase

OÄNDLIGA MÖJLIGHETER...

 

Blont hår är inte enbart en look. Det är ett obegränsat och oändligt spektrum. Från isblond till krämiga toner, till solkyssta lockar eller uppljusad ”bronde”, finns det blonda toner för varje kvinna, och varje hårtyp, säsong och humör.

Blondering har inga gränser så länge du har de rätta produkterna för att bevara skönheten i håret.

... Du vågar. Vi vårdar.�

Ingen förstår sig på blondering bättre än kvinnorna som har vågat prova på, och ingen förstår sig bättre på vård än Kérastase. Detta är orsaken bakom varför vi förde samman 9 kvinnor, varav alla blonderar sitt hår på totalt olika sätt. Deras bekymmer och deras högsta önskan för sitt hår inspirerade oss att skapa den ultimata hårvårdsserien för blont hår.

Katherine

Katherine’s “special mix” of honey-blonde suits her personality and her skin tone, and makes her feel confident. “One day I just said I wanted to be blonde” she says.

Grece

For ex-model and fashion blogger Grece, icy blonde makes her feel young and daring. “My hair is my signature look,” she says.

Hanalei

Surfer Hanalei has washed-out mermaid locks that keep her connected to the ocean. “To me, it has such beauty and rawness and just… magic.”

Blond Absolu You Dare We Care 8 Article Kérastase

Blondiner kräver det bästa

 

Fibrerna vårdas på djupet och stärks av hyaluronsyra och edelweiss-blomma. Neutraliserande ultra-violetta pigment tonar ner gulheten och lyfter fram din önskade ton. Håret blir silkeslent med långvarig verkan och hårfibrerna känns som ofärgade.

Blond Absolu You Dare We Care 9 Article Kérastase

Allt det roliga – utan konsekvenser.

 

Det är precis det kravet på överlägsenhet och individuella upplevelser som inspirerade oss att skapa Blond Absolu – den ultimata vården för blont hår. Vi har revolutionerat vård för blont hår med 6 produkter som kan kombineras för att skapa skräddarsydd vård för att bada, vårda och ge textur till håret.

Dags att våga bli blond. Vi står redo här på andra sidan med den bästa ultra-violetta vården i beredskap.

Du vågar. Vi vårdar�.

Blond Absolu You Dare We Care 10 Article Kérastase
Tjänster

Personlig omvårdnad

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose på salong

Läs mer om den skräddarsydda tjänsten på salong som förbättrar hårkvaliteten på under fem minuter.

Two Zones Block pre footer model Image

De rätta produkterna för dig

Gör hårdiagnostestet för att hitta den bästa kombinationen av produkter för dina önskemål.