Jo, det kan man faktiskt visst. Just därför skapade vi vår hårvårdsserie för blont hår, Blond Absolu, så att du kan våga bli blond och få den högkvalitativa hårvård du behöver efter det där spännande salongsbesöket.

Hårvård efter blekning är helt avgörande. Att bli blond är inte något att ta lätt på. Det, bokstavligt talat, förändrar ditt hår. Blekning avlägsnar faktiskt pigment från håret - det är så du uppnår den ljusa looken du är ute efter. Konsekvensen är att processen kan försvaga och sensibilisera håret avsevärt. Utan ordentlig hårvård kan det blekta håret bli torrt, skadat och gå av, samt se matt och tråkigt ut. 


Och så kan vi inte ha det, eller hur? Läs vidare och upptäck hur du kan ge ditt hår den optimala hårvården dagarna efter blekning. 

Schampo-i-creme

Bain Cicaextreme
Shampoo-in-Cream

VÅR FÖRSTA EXTREMT FUKTGIVANDE SCHAMPO-I-CREME, FÖR ANVÄNDNING EFTER BLEKNING

Bain Cicaextreme är ett transformerande, rikt schampo-i-creme som eliminerar dilemmat av att vårda blont hår: rengöring vs. uttorkning. Detta schampo, som är inspirerat av de mest lyxiga hudvårdsprodukterna, är en helt ny sensorisk upplevelse för hår efter blekning, med kraftfulla aktiva ämnen så som vår nya hyaluronsyraduo och edelweissolja. Produkten känns och ser ut som en rik dagkräm för huden, men när den appliceras i håret uppstår ett otroligt lyxigt skum. Ett unikt närande, mjukt och rengörande schampo som passar för daglig rengöring, eller för användning en till två gånger i veckan om håret är mycket torrt.

KÖP BAIN CICAEXTREMEEn reparerande hårinpackning

Masque Cicaextreme

INTENSIVT VÅRDANDE HÅRINPACKNING FÖR ANVÄNDNING EFTER BLEKNING

En djupt vårdande behandling är ett absolut måste efter blekning. När våra kunder med allra mest krävande blont hår bad om en ännu mer kraftfull hårinpackning levererade vi Masque Cicaextreme. Denna återhämtande behandling tar hårvård efter blekning till nya höjder och ger fantastisk, återhämtande vård. Med vår koncentrerade hyaluronsyraduo och edelweissolja hjälper den lyxiga hårinpackningen till att minska antalet hår som går av och håller det blonda håret starkt och glansfullt. För blekningsberoende passar den perfekt för att unna håret varje dag, och för alla som behöver extra vård passar den perfekt som en extra helg-lyx.


KÖP MASQUE CICAEXTREMEVårdande hårolja för blont hår

Huile Cicaextreme

INTENSIVT STÄRKANDE HÅROLJA FÖR BLONT HÅR

Efter en blekning räcker det inte att använda endast schampo och balsam. Hår som har försvagats till följd av blekning behöver näring hela dagen, samt en barriär som skyddar mot väder och vind. Huile Cicaextreme är en koncentrerad hårolja som ger omedelbar vård till blont hår. Den kommer i vår signaturflaska i glas och innehåller nyckeln till en komplett återhämtning efter blekning. Huile Cicaextreme appliceras i vått hår för att boosta glans, eller på torrt hår som en skyddande finish. Håret blir 91% starkare och 6x mer glansfullt, medan hårets ytskikt förseglas och antalet kluvna toppar minskar. 


KÖP HUILE CICAEXTREME

Rendez-vous at the salon

Find your nearest salon

Far more than the place to get your root touch-up or an occasional trim, book an appointment at your nearest Kérastase salon for a complimentary personalized hair diagnosis.

Tjänster

Personlig omvårdnad

Fusio-Dose på salong

Läs mer om den skräddarsydda tjänsten på salong som förbättrar hårkvaliteten på under fem minuter.

De rätta produkterna för dig

Gör hårdiagnostestet för att hitta den bästa kombinationen av produkter för dina önskemål.